Ga naar hoofdinhoud

Bijles Duits voor Tieners

Een snelle verbetering van je resultaten op school

Vind jij het lastig om Duits te leren, wil je snel betere cijfers op school hebben of moet je je voorbereiden voor een examen? Dan kun je mijn hulp goed gebruiken. Ik weet zeker dat je na een aantal lessen de Duitse taal ineens heel interessant vindt. Ik geef je uitleg over de grammatica of we gaan samen aan de slag om je luister- en spreekvaardigheid te verbeteren. Het wordt zeker niet saai, want je leert bij mij de Duitse taal op een creatieve manier. Ik laat je zien hoe je makkelijker kunt leren en met wat eigen inzet gaan jouw cijfers heel snel omhoog. In mijn blogs vind je een aantal succesverhalen.

Zoek je ondersteuning met een andere taal zoals Frans, Engels of Nederlands dan kijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen.

Ben je benieuwd naar mijn tarieven en wil je meer hierover weten? Kijk dan hier.

Back To Top