skip to Main Content

Vertalingen Nederlands – Duits

Uw Nederlandse teksten worden vertaald in native Duits

Soms is een vertaling via Google Translate lekker snel en voor het doel afdoende.

Ben je op zoek naar een professionele vertaling dan help ik graag verder. In de meeste gevallen is namelijk een letterlijke vertaling niet correct en is de vakkennis van een specifieke branche gevraagd.

Dat maakt het vertalen van teksten nauwkeuriger en levert voor jou een beter resultaat. Heb je een vertaling nodig van een menukaart, een hele website of een maandelijkse nieuwsbrief? Alles is mogelijk.

Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven, voorbeelden van vertaalwerk en mijn ervaring.

Mijn ervaring

 • Horeca & Toerisme & Luchtvaart
 • Retail & Bouwbranche
 • Automobiel
 • Reizen
 • Mode & Textielbranche
 • Transport

Mijn Vertaalwerk

 • Websites
 • Nieuwsbrieven
 • Werkprocedures
 • Handleidingen
 • Advertenties
 • Social Media
Offerte Vertalingen Nederlands-Duits

Standaard vertalingen

Heeft je vertaling wat minder haast dan is mijn standaard tarief de beste oplossing. Afhankelijk van het aantal woorden ontvang je de vertaling binnen 48 uur voor 500 woorden en tot 1000 woorden binnen 72 uur. Voor grotere opdrachten zoals een website of een handleiding maak ik graag een offerte.

Offerte Spoedvertalingen Nederlands-Duits

Spoed vertalingen

Heb je de vertaling van een tekst met minder dan 300 woorden binnen 24 uur nodig, dan hanteer ik hiervoor een spoedtarief. Voor grotere opdrachten kijk ik graag samen met jou naar een oplossing.

Back To Top