Ga naar hoofdinhoud
Icoon Leslocatie Duitse taaltraining

Leslocatie taaltraining Duits

Jij bepaalt zelf waar je het beste kunt leren. Op je werk, op de locatie van CL Multitraining, bij jou thuis of op een andere locatie. Alles is mogelijk. Via mijn netwerk heb ik contact met verschillende traininglocaties en help ik graag met het vinden van de beste oplossing voor je training. Soms geef ik ook les buiten tijdens een wandeling, op het strand, in een café of in de supermarkt afhankelijk van wat je leerdoel is. Ik bespreek graag met jou wat de verschillende mogelijkheden zijn.

In-Company

Wil je liever een training op de werkvloer? Ik kom graag naar het bedrijf toe. Met een in-house cursus bespaar je reistijd en reiskosten. Is er een trainingsruimte beschikbaar op de werklocatie, dan maak ik er graag gebruik van.

Op locatie van CL Multitraining

CL Multitraining heeft een eigen trainingsruimte. Deze is geschikt voor individuele lessen en groepslessen tot 8 personen.

Les aan huis

Vind je het makkelijker om thuis les te hebben? Geen probleem. Voor lessen in de regio Den Haag (Rijswijk, Voorburg, Delft, Wateringen, Ypenburg) worden geen reistijd en reiskosten in rekening gebracht. Buiten deze regio worden de reiskosten in overleg bepaald.

Andere leslocatie

Ik help graag met het vinden van een leslocatie. De kosten voor huur en eventuele catering zijn voor eigen rekening.

Back To Top